Grillezett padlizsánszendvics
Hozzávalók: 1 padlizsán, 2 paradicsom, 1 nagyobb fej lilahagyma, sajt, só, bors, szárított bazsalikom.
A padlizsánt vékony karikákra vágjuk, sózzuk, borsózzuk a szeleteket és hagyjuk kicsit állni őket. A paradicsomokat és a hagymát is felkarikázzuk, a sajtot felszeleteljük. A paradicsomkarikákra szórunk bazsalikomot. A grillsütőben a hozzávalókból "szendvicset" formázunk a következőképpen: egy szelet padlizsán, egy szelet hagyma, egy karika bazsalikomos paradicsom, egy szelet sajt és a tetejére végül ismét egy szelet padlizsán.
Alacsony fokozaton sütjük, hogy tudjon jól átsülni a hagyma és a paradicsom is, majd jó étvággyal fogyasztjuk:)
nagyon ugyes:)egyszer en is kikell probaljam;)(kolcson adod a sutod majd?)puszika
VálaszTörlésKöszönöm szépen emocyyy:) Bármikor tiszta szivesen;)puszi
VálaszTörlésNagyon ötletes!
VálaszTörlésKöszönöm Ottis:)
VálaszTörlés