Panírozott laskagomba
Hozzávalók:
- 35 dkg laskagomba
- 4 tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- só
- fehér bors
- petrezselyemzöld
- szárított majoránna
- kevés olaj
Elkészítés:
A laskagombákat szétszedjük, alaposan megmossuk, majd papírtörlőre tesszük száradni.
Előkészítjük külön tányérokba a lisztet, felvert tojásokat és a petrezselyemmel, majoránnával elkevert zsemlemorzsát.
A gombákat sózzuk, borsozzuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A gombákat egyenként belemártjuk a lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába, majd a sütőpapíros tepsibe rakjuk. Kevés olajjal meglocsoljuk és sütőben közepes hőfokon pirulásig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése