Panírozott töltött gomba
Hozzávalók:
- 10 db csiperke gomba
- 15 dkg darált sertéshús
- 2 tojás
- 7-8 dkg sajt
- só, bors
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
- 1 szelet kenyér
Elkészítés:
A gombákat megtisztítjuk, eltávolítjuk a szárukat. A darált húst fűszerezzük, belekeverünk egy tojást, egy kis nedvesített szelet kenyeret. A gombakalapokat megtöltjük a darált húsos masszával és mindegyikbe egy-egy kocka sajtot rejtünk el.
Panírozzuk lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába és bő olajban kisütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy lecsepegtessük az olajat.
Huuu, imadom a gombat, panirozva is, toltve is. Meg kell probaljam a kettot egyutt. Eddig nem jutott eszembe ezt kiprobalni ;)
VálaszTörlésKoszi a tippet! :)
Mindenképp ajánlom, nekem nagyon bejött! Jó étvágyat hozzá! :)
Törlés