2013. augusztus 19., hétfő

Sült paprikakrém

Ottisnál találtam ezt a finom krémet. Sült hús mellé is nagyon finom, de ketchup helyett is lehet kenni szerintem. 



Sült paprikakrém

Hozzávalók:

  • 4 db piros kápia paprika
  • 2 cikk fokhagyma
  • 1 kk méz
  • 1 kk szárított, morzsolt kakukkfű
  • 1 kk mustár
Elkészítés:

A paprikákat megmossuk és sütőben egy tepsiben vagy vaslapon megsütjük, míg feketés lesz. Leöblítjük hideg vízzel, meghámozzuk, a magházát, magjait eltávolítjuk. Beletesszük egy turmixba, a többi hozzávalóval együtt, krémes masszává dolgozzuk össze. 

Tipp: 1-2 nap után mégjobban összeérnek az ízek, nem szabad kidobni, ha első nap nem fogy el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése