Kedves erdélyi süti imádók!
Szeretnétek pazar desszerteket gyártani otthon, egyszerűen, de nem tudjátok hogyan? Segítek!
Egy közvetlen, barátias hangulatú, interaktív desszert tanfolyamra invitál benneteket Horváth Orsi, a Kiskanál blog szerkesztője, ahol elárulja, hogy miért a kedvence a francia desszertek világa. Ha csatlakoztok, megmutatja hogyan készül a tökéletes Eclair, Tarte tatin és mesél a Mousse-ok mikéntjéről is.
Az elkészült finomságokból haza is lehet vinni.
A kurzus szeptember 19-én, 16 órától, a Kolcza vendéglő konyhájában kerül megrendezésre.
Ha szeretnétek részt venni írjatok a blogkiskanal@gmail.com-ra. Helyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, így ha nem szeretnétek lemaradni, jelentkezzetek minél hamarabb!
Bővebb információkért kattintsatok a Kiskanál blogra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése