2013. szeptember 12., csütörtök

Sepsiszentgyörgyi desszert kurzus



Kedves erdélyi süti imádók!

Szeretnétek pazar desszerteket gyártani otthon, egyszerűen, de nem tudjátok hogyan? Segítek! 
   Egy közvetlen, barátias hangulatú, interaktív desszert tanfolyamra invitál benneteket Horváth Orsi, a Kiskanál blog szerkesztője, ahol elárulja, hogy miért a kedvence a francia desszertek világa. Ha csatlakoztok, megmutatja hogyan készül a tökéletes  Eclair, Tarte tatin és mesél a Mousse-ok mikéntjéről is.
 
  Az elkészült finomságokból haza is lehet vinni. 
A kurzus szeptember 19-én, 16 órától, a Kolcza vendéglő konyhájában kerül megrendezésre.

   Ha szeretnétek részt venni írjatok a blogkiskanal@gmail.com-ra. Helyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, így ha nem szeretnétek lemaradni, jelentkezzetek minél hamarabb!

Bővebb információkért kattintsatok a Kiskanál blogra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése