Kókuszos bonbon
Hozzávalók:
15 darabhoz: 15 dkg étcsokoládé, 2,5 dkg kókuszreszelék, 5 dkg fehér csokoládé, 1,5 dkg vaj.
Elkészítés:
Először a tölteléket készítettem el: a fehér csokoládét a vajjal gőz fölött megolvasztottam, hozzákevertem a kókuszreszeléket. Betettem hűtőbe. Az étcsokoládét is megolvasztottam gőz felett, amivel jó vastagon kikentem a szilikon bonbon formát. Betettem a hűtőbe kb. 10-15 percre dermedni. Miután megdermedt, mindegyik burkot megtöltöttem a kókuszos töltelékkel, de nem teljesen tele, helyet hagyva a befedésnek. Visszatettem pár percre a hűtőbe, amíg újramelegítettem az étcsokoládét. Befedtem a kókuszos töltelékeket a maradék olvasztott étcsokoládéval és most már 25-30 percet hagytam a hűtőbe. Kinyomogattam a bonbon formából.
Útra készen:
Ilyen ajándéknak bárki örülne. :) Nagyon kívánatos. :)
VálaszTörlésHát ez nekem is izlene:)
VálaszTörlésDe ügyes vagy! Nagyon cuki kis bonbonok!
VálaszTörlésNyami :)
VálaszTörlésKöszönöm mindenkinek!:)
VálaszTörlés