2012. június 12., kedd

Szegfűgombás tojásrántotta

Ha jól emlékszem ilyent készített nagymamám régebb. Ha van szegfűgombátok próbáljátok ki!





Szegfűgombás tojásrántotta

Hozzávalók:

2 személyre: 4 tojás, 1 fej hagyma, kevés olaj, petrezselyemzöld, 2 marék szegfűgomba, só, bors, édes paprika.

Elkészítés:

A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Sózzuk, borsozzuk, paprikával ízesítjük. Rádobjuk a gombákat és azokat is lepirítjuk. Megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel. A tojásokat egy külön tálba felverjük, majd azt is hozzáadjuk és addig kavargatjuk, míg elkészül a tojás is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése