2012. augusztus 7., kedd

Zsiványpecsenye

Tegnap barátnőmnél voltam, náluk készítettem ezt az ételt, azt mondták ízlett nekik :) Azért is szeretem, mert minden van vele: hús, zöldség, szószok... Igazán jól lehet lakni vele és azt tűzűnk rá, amit csak szeretnénk. A fotóért köszönet Pityának! :)



 Zsiványpecsenye

Hozzávalók:

sertéshús nagyobb kockákra vágva, paradicsom, paprika, hagyma, császárszalonna, só, sült hús fűszerkeverék, nyársak.

Elkészítés:

A húst befűszerezzük, a zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk. A hozzávalókat feltűzzük váltakozó sorrendben nyársra és 180-200 fokos sütőben megsütjük, de ha van lehetőség akkor a szabadban rácson. 
Sokféle szósz illik hozzá, mi fokhagyma- és tzatziki szósszal ettük.  
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése