Tegnap barátnőmnél voltam, náluk készítettem ezt az ételt, azt mondták ízlett nekik :) Azért is szeretem, mert minden van vele: hús, zöldség, szószok... Igazán jól lehet lakni vele és azt tűzűnk rá, amit csak szeretnénk. A fotóért köszönet Pityának! :)
Zsiványpecsenye
Hozzávalók:
sertéshús nagyobb kockákra vágva, paradicsom, paprika, hagyma, császárszalonna, só, sült hús fűszerkeverék, nyársak.
Elkészítés:
A húst befűszerezzük, a zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk. A hozzávalókat feltűzzük váltakozó sorrendben nyársra és 180-200 fokos sütőben megsütjük, de ha van lehetőség akkor a szabadban rácson.
Sokféle szósz illik hozzá, mi fokhagyma- és tzatziki szósszal ettük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése