Rókagomba tokány
Hozzávalók:
- 25 dkg rókagomba
- 4 szem krumpli
- 1 kaliforniai paprika
- 2 paradicsom
- 2 hagyma
- pár szál petrezselyemzöld
- só
- bors
- pirospaprika
- 1 kk Piros Arany
- 1 ek tejföl
- olaj
Elkészítés:
A hagymát és a paprikát felaprítjuk, olajon megdinszteljük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és belerakjuk a felkockáz paradicsomot, petrezselyemzöldet és pár percig hagyjuk együtt rotyogni. A rókagombát megtisztítjuk, leforrázuk, felkockázzuk és a szintén felkockázott krumplival a zöldséges alaphoz adjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, beletesszük a Piros Aranyat. Aki csipősen szeretné az tehet bele csipős Piros Aranyat vagy szárítot chilit. Mikor megpuhult a krumpli, adunk hozzá kis tejfölet, összekavarjuk és friss zöldségsalátával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése