Camembert-el sütött sertésszeletek
Hozzávalók:
4 szelet sertéshús, 15 dkg Camembert sajt, olaj, 3 dkg őrölt dióbél, 1 ek méz, 1 dl száraz fehérbor, só, bors.
Egy tűzálló tál aljába kevés olajat csorgatunk, épp hogy mindenhol olajos legyen. Elhelyezzük benne a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk. Megszórjuk az őrölt dióval, rácsorgatunk egy ek mézet és rászórjuk a kockákra vágott Camembert sajtot. Az egészet felöntjük 1 dl száraz fehérborral. Nem kell lefóliázni! Sütőben kb 320 fokon 18-20 perc alatt készre sütjük, amíg elfő a bor és megpirul a sajt a tetején.
Nekem 5-ből 5 lenne...:)
VálaszTörlésKöszi Lilla:) Majd ha véletlenül összehoz a sors, sütök neked ;)
Törlés