Zöldségekkel töltött csirkemell
Hozzávalók:
1 kg csirkemell, zöldségek vegyesen (kukorica, főtt zöldborsó, kockákra vágott paprika), reszelt sajt, 2 tojás, liszt, zsemlemorzsa, szezámmag, só, bors, olaj.
Elkészítés:
A csirkemelleket minél vékonyabb filékre vágom, kb. akkorára, mintha Cordon Bleu-t akarnánk készíteni, sózzuk, borsozzuk. A zöldségeket összekeverjük reszelt sajttal. A csirkemell egyik felére halmozzuk a sajtos zöldségeket, amire ráhajtjuk a másik felét, fogvájók segítségével rátűzzük. Panírozzuk: lisztbe, felvert tojásba, majd szezámmagos zsemlemorzsába forgatjuk, végül bő olajban kisütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Hogy jobb lett, azt el is hiszem, olyan kívánatos a színe, finom, tavaszias!
VálaszTörlésKöszi szépen, jó érzés, hogy tetszik :)
TörlésNagyon guszta az egész, szívesen megkóstolnám :)
VálaszTörlésImádom a töltött csirkét, bár nálam az aszalt szilvás nyerne...:) Kérlek nézz be hozzám, szeretnélek játékra hívni!
VálaszTörlés