Sertésszelet gorgonzolamártásban
Hozzávalók:
40 dkg sertéshús, 15 dkg gorgonzola, 2 dl tejföl, 1 ek mustár, olaj, 1 szál zöldhagyma, 1-2 ek liszt, só, bors, 6 dkg bacon.
Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, egy serpenyőben megsütjük mindkét oldalukon. Miközben sül a gorgonzolát, tejfölt, mustárt simára keverjük, akár mixer segítségével. Mikor a húsok megsültek, melléje dobjuk a felaprított bacont, ráöntjük a tejföles keveréket, összefőzzük, beletesszük felaprított zöldhagymát. Ha túl hígnak találjuk, teszünk bele 1-2 ek lisztet, simára kavarjuk és már tálalhatjuk is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése