Ezt a receptet itt találtam és már készítettem, csak olyan hamar elfogyott, hogy időm sem volt lefotózni :). Most sort kerítettem a fotózására is, mert úgy gondolom, hogy viszonylag egyszerű ételként nagyon finom, tökéletes köret lehet sült húsok mellé.
Steak burgonya mustárral
Hozzávalók:
5-6 db krumpli, 2 ek magos mustár (vagy egyszerű édes mustár és mustármag keveréke), 1 ek citromlé, 1/2 citrom reszelt héja, 1 kk oregánó, só, bors, 1 ek olaj, 1 ek olvasztott vaj.
Elkészítés:
A krumpli kivételével a hozzávalókat összekeverjük. A krumpli meghámozzuk, vastagabb hasábokra vágjuk és beleforgatjuk a mustáros szószba. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 220 fokon, kb. 1 óra alatt készre sütjük.
Ehhez a finomsághoz nekem hús sem kéne!
VálaszTörlés:) becsipegetném Gerdi társaságában, hús nélkül is!
VálaszTörlés