Zöldséges krumplisaláta
Hozzávalók:
1 kg héjában főtt krumpli, 2 db ecetes uborka, 1 db ecetes paradicsompaprika, 1/2 konzerv kukorica, tárkonylevél, 1 lilahagyma, só, bors, 1 kk cukor, 1 citrom leve, pici olaj.
A hagymát apróra vágjuk és ráfacsarjuk a citrom levét, rászórjuk a cukrot. Hagyjuk egy kicsit állni, amíg a többi hozzávalót megtisztítjuk, felvágjuk, majd az egészet összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk kevés olajjal.
Én is zöldségsalátát "tálaltam" az imént a blogon, csak majonézeset.:) Nagyon klassz a tányér, amiben tálaltad, no meg a saláta is nagyon finom. Ugyanúgy készítjük mi is, de tárkonyt még sosem tettünk bele. Ki kell próbálnom úgy is.
VálaszTörlésÉn csak hagymával szoktam készíteni, de így is finom biztos:)
VálaszTörlés