2012. április 15., vasárnap

Zöldséges krumplisaláta

Ez a finom saláta köretnek is nagyon finom, de ha egy kis húsmentes egytálételre vágyunk, úgy is kitűnő.



 Zöldséges krumplisaláta

Hozzávalók:

1 kg héjában főtt krumpli, 2 db ecetes uborka, 1 db ecetes paradicsompaprika, 1/2 konzerv kukorica, tárkonylevél, 1 lilahagyma, só, bors, 1 kk cukor, 1 citrom leve, pici olaj. 

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk és ráfacsarjuk a citrom levét, rászórjuk a cukrot. Hagyjuk egy kicsit állni, amíg a többi hozzávalót megtisztítjuk, felvágjuk, majd az egészet összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk kevés olajjal.



2 megjegyzés:

  1. Én is zöldségsalátát "tálaltam" az imént a blogon, csak majonézeset.:) Nagyon klassz a tányér, amiben tálaltad, no meg a saláta is nagyon finom. Ugyanúgy készítjük mi is, de tárkonyt még sosem tettünk bele. Ki kell próbálnom úgy is.

    VálaszTörlés
  2. Én csak hagymával szoktam készíteni, de így is finom biztos:)

    VálaszTörlés