2014. április 13., vasárnap

Gombás csirkemell rozmaringos sült krumplival



Gombás csirkemell 
rozmaringos sült krumplival

Hozzávalók:
  • csirkemell
  • gomba (lehet csak csiperke vagy vegyes is)
  • liszt
  • fűszerek (só, bors, paprika, majoránna)
  • olaj
  • citromlé
  • krumpli
  • rozmaring
  • fokhagyma

Elkészítés:

A krumplit meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk, sózzuk, megszórjuk rozmaringgal, zúzott vagy apróra vágott fokhagymával, meglocsoljuk olajjal és a sütőbe toljuk.

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel és belemártjuk a csirkemellszeleteket. Olajban megpirítjuk, a gombákkal együtt, közben megforgatjuk. A végén meglocsoljuk citromlével. A sült krumplival tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése