Aszalt szilva bacon bundában
Hozzávalók:
4 csík bacon, 12 db kimagozott aszalt szilva, zsír.
Egy csík bacont 3 részre vágunk, vagy attól függően, hogy mennyi kell egy darab aszalt szilva bebugyolálásához és mindegyikbe belegöngyölünk egy-egy aszalt szilva szemet. Mikor mindegyikkel kész vagyunk, kevés zsírban kisütjük, közben megforgatva, hogy mindenhol szépen piruljon meg.
Nagyon finom még melegen is, de hidegen is jó, akár hidegtálra is alkalmas, de salátákba is tálalhatjuk.
Elkészítettem grillen is, semmi zsiradék hozzáadása nélkül és nagyon finom lett úgy is!
Elkészítettem grillen is, semmi zsiradék hozzáadása nélkül és nagyon finom lett úgy is!
Ilyet sógornőmnél ettem, nem akartam elhinni, milyen finom!!!!
VálaszTörlés